Skip to the content

All Things Bright and Beautiful

Koret modtog en utrolig støtte til dets USA-turne i sommeren 2006 fra dansk-amerikaneren Carl Mehr og hans hustru Marilyn. Som tak fik koret Jacob Lorentzen, organist ved Holmens Kirke, til at komponere All Things Bright and Beautiful, dedikeret til Marilyn og Carl. Koret foretog en indspilning af denne, deres første single, kort tid inden afrejsen.

-

Great European Anthems

Klassiske europæiske salmer. Læs mere om udgivelsen her.

-

Christmas Carols vol. 2

I 2004 udgav koret ”CHRISTMAS CAROLS Vol 2” med engelsk julemusik for kor og orkester, akkompagneret af medlemmer af Aalborg Symfoniorkester.

-

Christmas Carols

En af de højt skattede traditioner i Thisted kirkes koncertkalender er koncerten i Thisted kirke før jul, hvor Thisted kirkes drenge-mandskor akkompagneret af Nordvestjysk Brass Band fremfører engelsk julemusik, dirigeret af Preben Nørgaard Christensen. Koret har i 1999 udgivet et lille udpluk af den dejlige engelske julemusik på CD‘en „Christmas Carols“. Til koncerterne har Preben Nørgaard Christensen skrevet en del arrangementer og blandt disse findes der to på denne CD, “Gloria in excelsis Deo” og “Born on earth the divine Christ Child”, der hermed for første gang foreligger på CD.

-

Så højt som himlens lærker

Koret udgav i december 1995 sin første CD indspilning med støtte fra Unidanmark fonden. På CD‘en „Så højt som himlens lærker“ præsenterer Thisted kirkes drenge - mandskor et udvalg af kernesalmer fra Den Danske Salmebog, sammen med tre nye salmer til tekster af den tidligere Biskop i Helsingør stift, Johannes Johansen.

Inspireret af engelsk tradition, er salmerne arrangeret med forskellige udsættelser, overstemmer og for tre af salmernes vedkommende, er der som forspil tilkomponeret en fanfare for messingkvartet og orgel. Endvidere præsenteres Thisted kirkes orgel i to danske orgelværker.

-